Peter in de polder, nog steeds week 10

avondje Geestmerambacht 001kopie avondje Geestmerambacht 002kopie

avondje Geestmerambacht 003kopie

 

avondje Geestmerambacht 005kopie

Zaterdag ben ik met Lex naar de winkel geweest voor een leuke forellenhengel, tevens in te zetten als Street fishing hengel. Het werd een Spro micro shooter. ‘s Avonds gingen we deze nog even uittesten in het Geestmerambacht. Niet zonder succes, Lex ving er 2, ik ook. avondje Geestmerambacht 008kopie

Voor mij een nieuw PR beekforel van 46 1/2 cm, zo te zien van de vorige uitzetting. avondje Geestmerambacht 014kopie

Als aas visten we met wasmotlarven onder een centraal-gat vlokdobbertje. Heerlijke sport aan superlicht materiaal. Om ons wat te bekwamen in het Street fishing, hadden we 1 tasje met spullen mee, en geen schepnet. Wat kunstaas en een doosje larven was alles wat er mee was ( en natuurlijk onze vergunningen en het fototoestel).

Wat opviel: heel veel jeugdige vissers en ook veel vriendinnetjes/echtgenotes mee. Het forelvissen hier is echt hot.