Tweede giebelwedstrijd met goede vangsten

zaterdag 29 juni werd er met goed weer een 2de giebelwedstrijd gehouden in een water in de Zaanstreek. De opkomst was zeer matig: 4 deelnemers.

De vissers met de vaste stok hadden deze keer het beste van de vangsten. Rien Faasse lootte goed, zat een tijdje in de schaduw van ene boom te vissen en daar trok alle giebel naartoe. Met 35 giebels en in totaal 3,4 kilo was Rien de dagwinnaar. Gerrit Tuyn begon goed maar viel later terug. Gelukkig ving hij op het einde nog wat zwaardere vis, zodat zijn 17 giebels meer gewicht in de schaal legden. Op de 3de plek eindigde Peter van der Heijdt, met 22 stuks en 1,7 kilo. Bart Lieferink was laatste, deze keer had hij 7 stuks. Bart verspeelde zowel een dikke karper als een kanjer van een giebel, maar ja, dat hoort ook bij vissen.

Na afloop hebben we nog even leuk na gezeten bij Eethuis Betty onder het genot van een koppie en een tosti.

Hou de site in de gaten voor meer giebeldagen. Wellicht gaan we nog eens op een avond, niet in wedstrijdverband maar als workshop. Wellicht wordt u ook besmet met het giebel-virus.

Dit vind je misschien ook leuk...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten