BaarsBezigheden

De R is weer in de maand. Door mij wordt er over het algemeen weinig gevist in de zomer. Nu de R weer in de maand is en de herfst nadert, heb ik wat hengels uit het stof gehaald. Vorige week hield Limmen de eerste baarswedstrijd. Ik presteerde matig. De uitslag van deze wedstrijd krijgt u spoedig.
Afgelopen weekend werd de selectiewedstrijd voor het NK baarzen gevist. De organisatie was in handen van niemand minder dan HSV Limmen!
Nu kennen wij de meeste deelnemers wel zo’n beetje. Zij zitten niet te wachten op chaotische taferelen bij Parochiehuis, Lantaarn of Stet. Zij willen parkeermogelijkheden en een eerlijk water. Daarom kozen we voor een parcours buiten Limmen, nl. de Ziendervaart in Uitgeest.
Ik wist mij te plaatsen, evanals Marcel Acquoy en Dick Pekel. Simon Schouws staat als eerste reserve op de lijst. 7 Oktober volgt het NK in de Grote Sloot. 

Kortom: wordt vervolgd…

(Lees het hele verslag op http://www.baarsvisservanhetjaar.nl  )