Uitslag 4e bootjeswedstrijd

Vrijdag 8 juli werd de 4e bootjeswedstrijd gehouden. 4 Bootjes genoten van een heerlijke zomeravond. Door het onrustige weer was de vis niet al te schuw en al snel werd er links en rechts wat gevangen. Gelukkig koos de organisatie voor een luw plekje achter de rietkraag. Dat wordt altijd gewaardeerd door de deelnemers!
Bij de boot van Rob en Marcel kromden de hengels al vroeg. Komt dat door die nieuwe alu-platbodem boot?
Het ziet er spik en span uit, maar materiaal alleen is vaak niet doorslaggevend.
Ron en Dolf leken minder te vangen, maar het venijn zit nu eenmaal in de staart en op het einde wisten deze heren toch weer wat brasems, voorns en een enorme giebel te vangen (41 cm!). Hoe doen zij dat? Wat is het geheim?
Nieuwe deelnemers worden altijd gewaardeerd. Kok Droog had “Marcel” meegenomen. Helaas troffen zij niet de beste stek.
Heel leuk was het, dat Luke zijn opa mee had. Opa” Cees Levering vierde onlangs zijn 50 jarige bruiloftsfeest en werd dit jaar ook bij het bestuur van HSV Limmen gevraagd. Ook Cees genoot zichtbaar van een heerlijk avondje ouderwets hengelen.

Marcel Rob
39 st, 7500 gr, 3 soorten => 10950 pnt

Kok, Marcel
14 st, 1200 gr, 3 soorten => 3400 pnt

Luuk, opa Cees
10 st, 950 gr, 2 soorten => 2450 pnt

Ron, Dolf
41 st, 6900 gr, 4 soorten =>11450 pnt

De grootste vis werd door Rob Jak gevangen. Een brasem van ruim 50 cm was goed voor een extra prijsje. Het flesje rosé kon hij gelijk inleveren bij de vrouw des huizes…