BaarsBezigheden

En weer raakte ik afgelopen weekend de hengels aan. Deze keer bij “het open baarskampioenschap van Akersloot”. Er waren 45 deelnemers. Twee maal visten we in plan Ypesteijn, twee maal langs de golfbaan en nog een maal langs de Kanaalweg. Deze laatste sloot bleek niet lang genoeg voor het deelnemersveld, waardoor enkelen in een lege zijsloot moesten vissen. Dit was een klein smetje op deze fantastisch georganiseerde wedstrijd.

Het werd een taaie visserij onder mooie weersomstandigheden. Er werd kort gevist, in het midden, aan de overkant, met maden, met wurmen, kortom: veel proberen om maar net 1 baarsje meer als je buurman te vangen. Dit laatste lukt me overigens. Links 10, rechts 11 en ikzelf 12 baarsjes.
Winnaar Paul Beerepoot (rechts) wist het goud te pakken.
IMG_2237
2016-06-26 13.13.54