BootBezigheden

Mijn vis-activiteiten staan op een laag pitje. Omdat aankomend weekend de jeugd begint met viswedstrijdjes, leek het me wijs om mijn dochter weer eens een hengel te laten vasthouden. Op het Stet vissen vond ik niet zo’n goed idee. Meer als de helft van alle 55plusdeelnemers ving hier afgelopen woensdag niets.
Omdat het weer wel redelijk was, trokken we met het bootje erop uit. Tussen het riet zaten we op het Overdie wel behaaglijk, alleen vingen we hier niets. Ook op een tweede stek, een paar honderd meter verder op ditzelfde water weinig activiteit.
S2010010 (Custom)

Het viskoffertje vol snoepjes: vissen is leuk!

Bij het pannenkoekenlandje zaten we ook redelijk luw en hier lukte het ons het wel om iets te vangen.S2010011 (Custom)We vingen blankvoorntjes, bleitjes en een ruisvoorntje.S2010014 (Custom)

De kleinste vis mocht op de foto en na 10 visjes vonden we het mooi geweest.